Όροι Χρήσης


Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. 


O Epaggelmatikos-odigos.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση)  στα site αυτά. Οι φωτογραφίες των προιόντων/υπηρεσιών που διαφημίζουμε είναι ενδεικτικές


Όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια  ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.


Ισχύων Νόμος

Το site έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από τους συνεργάτες του Epaggelmatikos-odigos.gr, και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση του site και την ερμηνεία του. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στο site μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής.

Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με τον Epaggelmatikos-odigos.gr και έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρους όρους  χωρίς καμία προειδοποίηση.


Όταν στέλνετε ένα αίτημα online, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στον νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει. Τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να:

  • προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και την περιουσία μας
  • προστατευθούμε ενάντια στην κακή ή στην μη εξουσιοδοτημένη χρήση του site του www.epaggelmatikos-odigos.gr
  • προστατεύσουμε την προσωπική μας ασφάλεια ή την περιουσία των χρηστών και του κοινού μας.

Παρ' όλα αυτά, εάν μας δώσετε ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online, όλες οι πληροφορίες - καθώς επίσης και το IP address - θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας.

Ο epaggelmatikos-odigos.gr μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστεί το ηλεκτρονικό  σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα.


Επίσης συμφωνούν ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες και άλλοι συνεργάτες του Epaggelmatikos-odigos.gr δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το site του Epaggelmatikos-odigos.gr.

Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.