Καταδυτικό κέντρο POPEYE DIVING CENTER


Καταδυτικό κέντρο POPEYE DIVING CENTER www.popeye.gr τηλ.6946-325311 ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΣΠΑΡΗΣ

ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - POPEYE DIVING CENTER

Το καταδυτικό κέντρο POPEYE DIVING CENTER δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας καταδυτικές υπηρεσίες εκπαίδευση και κορυφαίας ποιότητας καταδυτικό εξοπλισμό στους φίλους και τους λάτρεις του υποβρύχιου κόσμου.

Στο καταδυτικό κέντρο POPEYE DIVING CENTER έρχεστε επισκέπτες αλλά φεύγετε φίλοι, και ξανάρχεστε γιατί εδώ θα καταδυθείτε πραγματικά με φίλους. Φιλικά, κεφάτα άτομα, είναι πάντα έτοιμα να σας συνοδέψουν στις καταδυτικές σας δραστηριότητες, με υπευθυνότητα , ασφάλεια και στυλ.!!!

popeye diving center

ΓΙΑΤΙ POPEYE

Το καταδυτικό κέντρο POPEYE DIVING CENTER σύμφωνα με τον νόμο περί καταδύσεων Ν3409/05 που ισχύει από της 04-11-2005 στην χώρας μας , είναι αναγνωρισμένος παροχέας καταδυτικών υπηρεσιών από το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας με αριθμό άδειας (203) με αντικείμενο την εκπαίδευση αυτοδυτών όλων των βαθμίδων , την οργανωμένη καθοδηγούμενη κατάδυση και την εκμίσθωση καταδυτικού εξοπλισμού. Επιπλέον είναι πιστοποιημένο από τον Γαλλικό Νηογνώμονα (BUREAU VERITAS) σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα καταδύσεων (ΕΝ14467). Όλες οι καταδύσεις που διενεργούνται καλύπτονται με ασφάλεια αστικής ευθύνης από την (DAN EUROPE).

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το καταδυτικό κέντρο POPEYE DIVING CENTER παρέχει εκπαίδευση ερασιτεχνικής αυτόνομης κατάδυσης και τεχνικής κατάδυσης σε συνεργασία με τους κορυφαίους καταδυτικούς οργανισμούς την PADI και την IANTD που διαθέτουν τα υψηλοτέρα στάνταρ εκπαίδευσης και ποιότητας. Τα μαθήματα διεξάγονται σε τμήματα που αποτελούνται από 1 έως 6 άτομα στην ελληνική και αγγλική γλώσσα από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές.

Επικοινωνία-Πληροφορίες

 Υπεύθυνος επικοινωνίας καταδυτικού κέντρου : ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΣΠΑΡΗΣ

panerola til

+30 6946 325311

popeyeweb site: www.popeye.gr

Περιοχη - θασος ψιλη αμμος . και στην καβαλα

Ετικέτες Επιχείρησης