Κατηγορίες

Γυμναστική Εγκεφάλου - Brain Fitness® από την Self Βalance®


Προγράμματα γυμναστικής εγκεφάλου ("Brain Fitness®") που απευθύνονται τόσο επιχειρήσεις αλλα και σε ιδιώτες. Ελισσάβετ Κάλμπαρη (MISCP) Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια (CBT, EMDR) και Brain Fitness Trainer Παπαδιαμαντοπούλου 14,ΤΚ 115 28 Αθήνα (+30) 211 109 7281 contact@selfbalance.gr

Γυμναστική εγκεφάλου Brain Fitness© από την Self Balance

Η Self Balance προσφέρει προγράμματα εκγύμνασης εγκεφάλου Brain Fitness© σε ιδιώτες αλλά και σε επιχειρήσεις . Η καινοτομία μας έγκειται στον επιτυχή συνδυασμό των τεχνικών BiofeedbackNeurofeedbackMindulness & Cognitive Behavioral Therapy (CBT) πάντα συνοδευόμενου από τη χρήση (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) της εξελιγμένης φορητής τεχνολογίας από την HeartMath LLC.

Παρακολουθήστε την Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπεύτρια (CBT, EMDR) και  Brain Fitness Trainer Ελισσάβετ Κάλμπαρη (MISCP) στην εκπομπή "Υγεία Πάνω απ όλα"

Stress, Resilience, Performance by Selfbalance.gr

Μέσα από τις μεθόδους μας, μπορεί κάποιος να αποκτήσει επίγνωση των φυσιολογικών διεργασιών που λαμβάνουν χώρα στον ίδιο του τον οργανισμό, και το πως αυτές πηγάζουν από το νευρικό μας σύστημα.

Μ' αυτό τον τρόπο, βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο αυτό ακριβώς στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε.  Η στιγμή της “ανακάλυψης” των συναισθημάτων είναι η λιγότερο συναρπαστική για κάποιον, αφού ακόμα πιο ικανοποιητική είναι η συνειδητοποίηση της αλλαγής της ψυχική διάθεσης που προκύπτει μέσα από τις συνεδρίες μας.
Στόχος της Self Balance είναι με τη σειρά της να “εκπαιδεύσει” τον κάθε πελάτη ώστε να μάθει να παρατηρεί μόνος του και φυσικά να αποκτήσει τον έλεγχο της φυσικής και ψυχολογικής του κατάστασης, καθώς και των συναισθημάτων σας.

Μέσα σε λίγες συνεδρίες, η Self Balance είναι σε θέση να βελτιώσει αυτό που αποκαλούμε ψυχική δύναμη, παράγοντας ζωτικής σημασίας για την επίτευξη μιας ισορροπημένης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Παράλληλα η μείωση του stress (stress relief)και η αύξηση της αποδοτικότητας του εγκεφάλου είναι μερικά από τα αναμενόμενα αποτελέσματα των συνεδριών.

brain fitness από την Self Balance
SELF BALANCE ©, 14 PAPADIAMANTOPOULOU,
ATHINA, 115 28, GREECE(+30) 211 109 7281
CONTACT@SELFBALANCE.GR